Samen met Oxfam Novib hebben we deze herbruikbare en multifunctionele enveloppen op maat voor hen gemaakt. Een speciale verpakking voor cadeaubonnen, chocolade én rompertjes! Na gebruik zijn deze originele enveloppen weer keer op keer te gebruiken.

Deze unieke enveloppen zijn gemaakt van gerecyclede theezakken uit de theepluk in India. De theezakken, oftewel ‘Teasacks’, worden als verpakkingsmateriaal gebruikt voor het transport van thee van de theeplantages naar fabrieken, hotels en restaurants. Na gebruik worden de zakken gezien als afval en worden gewoonlijk daarom weggegooid. Dankzij Superwaste krijgen deze zakken een tweede leven. Elk envelop heeft een unieke print, afhankelijk van de theeplantage waar de Teasacks vandaan komen.

De mogelijkheden voor de gebruikte Teasacks, maar ook voor recycled katoen, recycled vilt en recycled PET zijn eindeloos. We zijn weer druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten!